У Хмельницькому з’явилась перша і єдина в області високотехнологічна лазерна система

У Хмельницькому з’явилась перша і єдина в області високотехнологічна лазерна система

У Хмельницькій області надсучасна технологія з’явилась у приватній клініці лікаря-уролога Сергія Омелянчука – Центрі сучасної урології «ВЛАДЛЕР», де вже рік успішно оперуються сотні людей з усіх куточків області. За допомогою новітнього лазерного апарату хірурги-урологи відтепер можуть легко позбавляти пацієнтів від каменів, новоутворень, вроджених та набутих аномалій, хронічно рецидивуючих запальних захворювань верхніх та нижніх відділів сечовидільної системи.

«Два роки тому, перебуваючи на медичному конгресі в Італії, відомий європейський уролог сказав мені, що шанс на успіх в ендоурологічних операціях тим вищий, чим тонший ендоскопічний прилад, яким виконується доступ до органів сечовидільної системи, та чим менша кількість активних дій щипцями, корзинками, петлями і т.п. Це підкріпило мій намір поставити урологічну допомогу у нашій області на один щабель з медичними послугами кращих європейських міст. І зараз це стало можливим – у нашому Центрі сучасної урології оперативні втручання з використанням лазера зводять до мінімуму ускладнення у вигляді кровотеч, больовий синдром після операції, ризики виникнення інфекційно – запальних ускладнень. А що, найголовніше – тепер, завдяки лазерному оперуванню з’явилась можливість завершувати більшість оперативних втручань без дренажів, що убезпечує пацієнта від повторного втручання для їх видалення», – розповів головний лікар мед.закладу.

Уролог підкреслив, що завдяки новітній технології пацієнти клініки швидко та кофмортно одужують, і вже на першу-другу добу після оперативного втручання повертаються додому.

Поділитися:
Всі статті